Om jag fick äta EN SAK för resten av mitt liv så skulle det vara souvlaki med extra tzatziki. Jag älskar allt som har med Grekland att göra och jag kan inte ens räkna hur många gånger jag har varit där. Men i och med att jag kan landet så har jag också valt att inte åka dit nu när läget är som det är i världen.

Med detta sagt kan det dröja ett tag till innan jag får mig en äkta souvlaki igen, och vad passar sig då inte bättre än att jag slänger ihop en egen maträtt med grekisk inspiration och känsla? De senaste dagarna har jag spenderat letandes efter det bästa receptet på souvlaki och det bästa sättet att göra frappe på (den grekiska kalla kaffen som är så grymt god).

I övrigt har jag använt mig av olika träpärlor för att göra mig en egen koboloi (radband), som jag kan sitta och leka med när jag sitter och suger på min iskaffe.

/Julia